Cupore jäseneksi uuteen Compendium-yhdistykseen

Cupore on liittynyt jäseneksi lokakuussa 2017 perustettuun uuteen yhdistykseen Association of the Compendium of Cultural Policies and Trends. Yhdistys perustettiin ylläpitämään, rahoittamaan ja edelleen kehittämään alun perin jo vuonna 1998 perustettua, tällä hetkellä 43 eurooppalaisen maan kulttuuripolitiikkaa esittelevää ja vertailevaa, internetpohjaista tietopankkia. Mahdollisimman laajaa jäsenpohjaa tavoittelevan uuden yhdistyksen tavoitteena on varmistaa tietopankin tulevaisuuden kehittäminen ja poliittinen itsenäisyys.

Cupore on edustettuna uuden yhdistyksen hallituksessa, jonka ensimmäisenä puheenjohtajana toimii Cuporen johtaja Marjo Mäenpää.

Lisätietoja Compendium-tietopankista: www.culturalpolicies.net

Lisätietoja Cuporen toiminnasta yhdistyksessä: johtaja Marjo Mäenpää, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Compendiumin Suomen asiantuntija, tutkija Anna Kanerva, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Cupore liittyi tänä syksynä myös eurooppalaiseen kulttuurituotannon ja kulttuuripolitiikan ENCATC-verkostoon. Tutkija Anna Kanerva toimii verkoston yhteyshenkilönä.

ENCATC -verkosto: www.encatc.org