Kysely ulkomaalaissyntyisten taiteilijoiden sekä taide-  ja kulttuurialan ammattilaisten työskentelystä suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä

Kysely ulkomaalaissyntyisten taiteilijoiden sekä taide- ja kulttuurialan ammattilaisten työskentelystä suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä

Kyselyn tavoitteena on selvittää työllistymiseen ja työskentelyyn liittyviä näkökulmia suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä. Toivomme vastauksia taiteilijoilta ja taide- ja kulttuurialan ammattilaisilta, jotka ovat syntyneet muualla kuin Suomessa ja/tai joiden äidinkieli on muu kun suomi tai ruotsi. Kyselyyn voi vastata suomeksi tai englanniksi. Toivomme vastauksia kaikilta taiteen ja kulttuurin aloilta.

Info in English

https://my.surveypal.com/Survey-for-Foreign-born-Artists-and-Arts-and-Culture-Professionals

Vastaathan kyselyyn 31.12.2018 31.1.2019 mennessä.
(Edit: Vastausaikaa jatkettu)

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen toteuttama kyselytutkimus on osa Kulttuuria kaikille -palvelun, Cuporen sekä Globe Art Point ry:n yhteishanketta Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä. Hankkeen tavoitteena on edistää ulkomaalaissyntyisten taiteilijoiden ja taide- ja kulttuurialan ammattilaisten yhdenvertaisia mahdollisuuksia työskennellä suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä.

Lisätietoja kyselystä: tutkija Emmi Lahtinen , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. +358 50 556 0414.

Lue lisää Avaus-hankkeesta 

Emmi Lahtinen

Tutkija FM, TaM
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Emmi Lahtinen