Cupore etsii kvantitatiivisia menetelmiä osaavaa korkeakouluharjoittelijaa

Uutiset   4.2.2020  

Cupore etsii korkeakouluharjoittelijaa avustamaan kvantitatiivisten tutkimusaineistojen analyysi- ja raportointitehtävissä.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu:

  • Avustaminen tutkimusaineistojen keruun, analyysin ja raportoinnin tehtävissä
  • Avustaminen tutkimustiedon visualisoinnin kehittämisessä tutkimuskeskuksen verkkosivuille.

Kehitämme vuoden 2020 aikana tilastojen ja tutkimusaineistojemme tuomista esiin verkkosivuillamme. Tavoitteena on koota olemassa olevia aineistojamme esiin verkkosivuilleme rakennettavaan tietopankkiin. Osaaminen ja kiinnostus tähän tehtävään osana harjoittelua on eduksi.

Toivomme hyviä tietoteknisiä taitoja (Excel, SPSS) ja mahdollisesti kokemusta tiedon visualisoinnin työkaluista (esim. Tableau, Power BI) ja/tai infografiikoiden tuottamisesta verkkosivuille (esim. Infogram). Tehtävässä on eduksi tarkkuus, oma-aloitteisuus ja halu oppia uutta.

Korkeakouluharjoittelun ajankohta ja kesto: 3 kuukautta, sopimuksen mukaan ajoittuen huhti-lokakuulle 2020

Palkka: 1600/kk, mahdollinen sopimus korkeakoulun kanssa

Tarjoamme harjoittelupaikan innostavassa, asiantuntevassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin Siltasaaressa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 29.2.2020 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@cupore.fi, sähköpostin aihe: ””Korkeakouluharjoittelija2″”.

Lisätiedot:

tutkija Ari Kurlin, ari.kurlin@cupore.fi

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore on kulttuuripolitiikan alan tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio. Tutkimuskeskus tuottaa monipuolisesti taide- ja kulttuuripolitiikkaa koskevaa tietoa sekä toimii tiedonvälittäjänä ja keskustelun avaajana. Cuporessa työskentelee vuosittain noin 20 henkilöä, joista suurin osa toimii tutkijoina. Tutkimuskeskus sijaitsee Helsingissä, ja sen toimintaa ylläpitää vuonna 2002 perustettu, yksityisoikeudellinen Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö sr.

Valokuva: M. B. M./ Unsplash