Cupore hakee kvantitatiivisen tutkimuksen ja tiedon visualisoinnin asiantuntijaa

Uutiset   25.5.2018  

TUTKIJA, KVANTITATIVISEN TUTKIMUKSEN JA TIEDON VISUALISOINNIN ASIANTUNTIJA

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore on kulttuuripolitiikan alan tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio. Tutkimuskeskus tuottaa monipuolisesti taide- ja kulttuuripolitiikkaa koskevaa tietoa sekä toimii tiedonvälittäjänä ja keskustelun avaajana. Cuporessa työskentelee vuosittain noin 20 henkilöä, joista suurin osa toimii tutkijoina. Tutkimuskeskus sijaitsee Helsingissä, ja sen toimintaa ylläpitää vuonna 2002 perustettu, yksityisoikeudellinen Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö sr.

Cupore on kehittämässä tiedon visualisointiin, data-analytiikkaan ja datan avoimuuteen liittyvää osaamistaan. Etsimme joukkoomme kvantitatiivisen tutkimuksen ja tiedon visualisoinnin asiantuntijaa tutkijan tai erikoistutkijan toimeen. Tarjoamme työn innostavassa, asiantuntevassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Koska toimi on Cuporessa sisällöltään uusi, voit vaikuttaa työssäsi myös oman tehtäväalueesi kehittämiseen.

Työsuhde on alustavasti määräaikainen, mutta toimen rahoituksen varmistuessa työsuhde voi olla pidempi. Määräaikaisuuden kesto on 1.9.2018- 31.8.2019 (tai sopimuksen mukaan).

Palkkaus:

Cuporen palkkamallin mukaan, valittavan henkilön koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen joko tutkijan tai erikoistutkijan tehtäväpalkka 2525-3636 euroa sekä henkilökohtainen osa 10-40 %.

Työtehtävät:

Työssäsi osallistut osana tutkimustiimiä Cuporen tutkimushankkeiden ja aineistonkeruun suunnitteluun ja toteuttamiseen, tiedon analyysiin, tulosten visualisointiin ja raportointiin. Tehtäviisi kuuluu datan ja aineistojen visualisointi sekä uusien analyysimenetelmien ja työkalujen hyödyntäminen, kehittäminen ja käyttöönotto. Tehtävässäsi tuet Cuporen asiantuntijoita tiedon monipuolisessa hyödyntämisessä ja esittämisessä sekä osallistut Cuporen tiedeviestinnän ja tietopalvelujen kehittämisen.

Vaatimukset:

* maisterin tutkinto soveltuvalta alalta

* yhteiskuntatieteellisten kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien ja tilastomenetelmien osaaminen (SPSS, R, paikkatieto-ohjelmat, tiedonvisualisointiohjelmat)

* kokemusta verkkokyselyjen laatimisesta

* kokemusta ja kiinnostusta avoimen datan, analyysityökalujen sekä tiedon visualisoinnin hyödyntämiseen ja kehittämiseen

* aineistonhallinnan osaamista

* hyvät tiimityöskentelytaidot

* joustava ja positiivinen asenne

* hyvät IT-taidot

* kielitaitovaatimukset: suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme myös:

* kulttuurin ja kulttuuripolitiikan tuntemusta

* verkostoanalyysimenetelmien osaamista

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa johtaja Marjo Mäenpää, puh. 050-586 0414 / soittoajat 30.5.2018 klo 13.00–15.00 ja 4.6.2018 klo 10.00–12.00 välisenä aikana.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 8.6.2018 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@cupore.fi, sähköpostin aihe: ”Tutkija”.