Cupore jäseneksi uuteen Compendium-yhdistykseen

Uutiset   16.11.2017  

Cupore on liittynyt jäseneksi lokakuussa 2017 perustettuun uuteen yhdistykseen Association of the Compendium of Cultural Policies and Trends. Yhdistys perustettiin ylläpitämään, rahoittamaan ja edelleen kehittämään alun perin jo vuonna 1998 perustettua, tällä hetkellä 43 eurooppalaisen maan kulttuuripolitiikkaa esittelevää ja vertailevaa, internetpohjaista tietopankkia. Mahdollisimman laajaa jäsenpohjaa tavoittelevan uuden yhdistyksen tavoitteena on varmistaa tietopankin tulevaisuuden kehittäminen ja poliittinen itsenäisyys.

Cupore on edustettuna uuden yhdistyksen hallituksessa, jonka ensimmäisenä puheenjohtajana toimii Cuporen johtaja Marjo Mäenpää.

Lisätietoja Compendium-tietopankista: www.culturalpolicies.net

Lisätietoja Cuporen toiminnasta yhdistyksessä: johtaja Marjo Mäenpää, marjo.maenpaa[at]cupore.fi tai Compendiumin Suomen asiantuntija, tutkija Anna Kanerva, anna.kanerva[at]cupore.fi

Cupore liittyi tänä syksynä myös eurooppalaiseen kulttuurituotannon ja kulttuuripolitiikan ENCATC-verkostoon. Tutkija Anna Kanerva toimii verkoston yhteyshenkilönä.

ENCATC -verkosto: www.encatc.org