CfP: Artikkelikäsikirjoituksia Nordisk Kulturpolitisk Tidskriftiin

Uutiset   18.10.2018  

Cuporen toimittama Kulttuuripolitiikan aikakausikirja kaipaa artikkelikäsikirjoituksia. CFP: Nordic Journal of Cultural Policy.
Kulttuuripolitiikan aikakauskirja Nordisk Kulturpolitisk Tidsskrift ottaa vastaan artikkelikäsikirjoituksia ympäri vuoden. Lisäksi ehdotuksia kirjasto-, arkisto- ja museoaiheisen erikoisnumeron artikkeleiksi voi lähettää 31.10.2018. asti.

Nordisk Kulturpolitisk Tidsskrift julkaisee erityisesti pohjoismaisesta näkökulmasta relevanttia, monitieteistä kulttuuripolitikan tutkimusta. Se julkaisee artikkeleita, katsauksia ja kirja-arvioita sekä pohjoismaisilla kielillä että englanniksi. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Artikkeliehdotuksia voi lähettää Cuporen toimitukselle joustavasti ympäri vuoden.

Nordisk Kulturpolitisk Tidsskrift on ilmainen e-julkaisu ja se on luettavissa julkaisijan verkkosivuilla: www.idunn.no/nkt

Nordisk Kulturpolitisk Tidskriftin toimitus siirtyi Cuporeen vuoden 2017 alussa. Erikoistutkija Sakarias Sokka toimii aikakauskirjan päätoimittajana ja erikoistutkija Anna Kanerva sen toimitussihteerinä.

Lisätietoja aikakauskirjasta, Call for papers ja kirjoitusohjeet löytyvät Cuporen englanninkielisiltä sivuilta: www.cupore.fi/en/information/nordic-journal

Kirjastojen, arkistojen ja museoiden yhteistoiminta seuraavan NKT-erikoisnumeron aihe, deadline jo 31.10.

Teetkö tutkimusta, joka liittyy museoiden, arkistojen ja kirjastojen yhteistyöhön ja -toimintaan? Nordisk Kulturpolitisk Tidskrift julkaisee vuonna 2019 teemaan keskittyvän ”Collaboration and Convergence of Libraries, Archives and Museums” -erikoisnumeron.

Artikkelien abstraktit tulee lähettää 31.10.2018 mennessä erikoisnumeron toimituskuntaan kuuluvalle Nanna Kann-Rasmussenille. Artikkeleiden kieli on englanti tai skandinaaviset kielet. Lue lisätietoja täältä.

 

NKT sosiaalisessa mediassa:

Facebook: www.facebook.com/Nordisk-Kulturpolitisk-Tidskrift-218563724530/

Twitter: @NKT_journal

 

Tutkijat