Cupore hakee täydennystä tekijänoikeusjärjestelmän tutkimustiimiin

Uutiset   11.2.2019  

Cuporen tekijänoikeuden tutkimustiimin julkaisuja. Tiimi toteuttaa jatkuvaa Suomen tekijänoikeusjärjestelmän toimivuuden arviointia vuosittain vaihtuviin teemoihin pohjautuen sekä kehittää järjestelmän arvioinnin menetelmiä.Kuva Salla Hänninen.

PROJEKTITUTKIJA TAI TUTKIMUSASSISTENTTI TEKIJÄNOIKEUSJÄRJESTELMÄN ARVIOINTIHANKKEISIIN (1.5.2019–31.10.2019)

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore hakee tutkijaa vuonna 2019 käynnistyviin tekijänoikeusjärjestelmän arviointihankkeisiin. Projektitutkija/tutkimusassistentti työskentelee osana Cuporen tekijänoikeuden tutkimustiimiä, joka toteuttaa jatkuvaa Suomen tekijänoikeusjärjestelmän toimivuuden arviointia vuosittain vaihtuviin teemoihin pohjautuen sekä kehittää järjestelmän arvioinnin menetelmiä. Vuonna 2019 toteutettava tutkimus käsittelee erityisesti tekijänoikeusjärjestelmän toimivuutta suuren yleisön näkökulmasta.

Tarjoamme työn innostavassa, asiantuntevassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Toimistomme sijaitsee Helsingin Siltasaaressa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Työsuhde on määräaikainen. Kokoaikatyön lisäksi myös osa-aikatyö vähintään 60 % työajalla on mahdollista. Määräaikaisuuden peruste on vanhempainvapaan sijaisuus. Tehtävänimike ja palkka määräytyvät palkattavan henkilön työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Vaatimukset:

  • maisterin tutkinto soveltuvalta alalta
  • aiempaa kokemusta tutkimustyöstä
  • vähintään perustason tietämys tekijänoikeudesta
  • hyvät tiimityöskentelytaidot
  • joustava ja positiivinen asenne
  • kielitaitovaatimukset: Suomen ja englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Arvostamme myös:

  • kokemusta kyselyjen laatimisesta
  • kokemusta arviointimenetelmien kehittämistyöstä
  • kulttuurin ja kulttuuripolitiikan tuntemusta

Ajankohta ja kesto: 1.5.2019–31.10.2019 (tai sopimuksen mukaan)

Palkka: Palkkaus määräytyy Cuporen palkkamallin mukaan ja koostuu tehtäväpalkasta, joka on 2 020–2 525 euroa sekä henkilökohtaisesta osasta, joka määräytyy valittavan henkilön koulutuksen ja työkokemuksen perusteella (10-40 % tehtäväpalkan suuruudesta)

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa:
projektipäällikkö Tiina Kautio, puh. +358 50 4300658
tiedustelut 27.2.2019 klo 10.00–12.00 ja 4.3.2019 klo 13.00–14.30.

Toimita hakemuksesi ansioluetteloineen 15.3.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@cupore.fi, sähköpostin aihe: ”Projektitutkija/Tutkimusassistentti”.

Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore on kulttuuripolitiikan alan tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio. Tutkimuskeskus tuottaa monipuolisesti taide- ja kulttuuripolitiikkaa koskevaa tietoa sekä toimii tiedonvälittäjänä ja keskustelun avaajana. Cuporessa työskentelee vuosittain noin 20 henkilöä, joista suurin osa toimii tutkijoina. Tutkimuskeskus sijaitsee Helsingissä, ja sen toimintaa ylläpitää vuonna 2002 perustettu, yksityisoikeudellinen Kulttuuripoliittisen tutkimuksen edistämissäätiö sr.

Tutkijat