Kansalaiskysely Suomi 100 -juhlavuodesta on käynnistynyt

Uutiset   7.9.2020  

Kyselyn kuvituskuva, ihmisiä ja ilmapalloja, valokuva Visit Porvoo

Jaa omat kokemuksesi Suomen juhlavuodesta! Vuonna 2017 vietettiin Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa yhdessä-teemalla. Selvitämme nyt, miten juhlavuosi vaikutti suomalaiseen yhteiskuntaan ja suomalaisuuteen. Pysyvämpien vaikutusten tunnistamiseksi kansalaisilta kartoitetaan kokemuksia ja muistoja juhlavuodesta ja sen merkityksestä sähköisellä kyselyllä.

Kyselyyn pääsee vastaamaan täällä: http://owalgroup.com/kansalaiskysely-suomi100/

Vastata voi suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi 9.10.2020 mennessä. 

Kyselyn toteuttaa Owal Group Oy yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen kanssa. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti Owal Groupissa eikä niitä voi yhdistää yksittäiseen vastaajaan. Kyselyssä ei kerätä henkilötietoja. Kysely on tiivis ja vastaaminen kestää vain muutaman minuutin.

Kansalaiskysely on osa Suomi 100 -juhlavuoden vaikutuksia kartoittavaa arviointitutkimusta. Tutkimuksen toteuttavat Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore, Owal Group Oy ja Demos Helsinki Oy valtioneuvoston kanslian toimeksiannosta.

Tutkimushankkeen puitteissa on julkaistu ensimmäinen teemaraportti. Raportissa selvitetään, mikä oli Suomi 100 -juhlavuoden merkitys siihen osallistuneiden toimijoiden organisoitumiselle ja yhteistyölle.

Raportti Suomi 100 -juhlavuoden vaikutukset: osa 1. Johdanto. Teema: Yhteistyö ja organisoituminen on luettavissa valtioneuvoston kanslian verkkosivuilla.

Lisätietoja Suomi 100-tutkimushankkeesta Cuporen verkkosivuilla.

Lisätietoja Suomi 100-tutkimushankkeesta valtioneuvoston kanslian verkkosivuilla.

Valokuva: Visit Porvoo, Niko Laurila

 

Tutkijat